Quiz'm agenda

No current events.

Random Pics....

quizm019_klein.jpg
  
Nieuws
Top 2000 Quiz'm Arnhem

De eerste Top 2000 editie van Quiz'm in Arnhem was een groot succes. De samenwerking met radiomaker Tom Blomberg (de Dikke Blomberg) en Lowik van de Velde (gitarist) is ons uitstekend bevallen. Het moet raar lopen wil dit evenement  in 2012 geen vervolg krijgen! De scores zijn hier te vinden. Via deze en deze link kan je lezen wat anderen er van vonden. De eerstvolgende editie in Arnhem is op 7 februari. Schrijf je op tijd in om teleurstelling te voorkomen.Top 2000

 
Tweede editie Stiek'm op 23 december

Stiek'mVrijdag 14 oktober vond in Mezz café de eerste editie van Stiek'm plaats. Een druk bezochte avond waarop Peter en Sabbas van Quiz'm de beste foute dansvloerkrakers draaiden en Erik Grond deze visueel ondersteunde! Alles kon en alles mocht, van Abba tot Huub Hangop en via Party Animals naar Sabrina. Op vrijdag 23 december krijgt Stiek'm een vervolg, wederom in Mezz café en wederom gratis toegankelijk vanaf 21:00! Bovendien is het bijna kerstmis, dus zullen we de ook uit die foute hoed wat hits tevoorschijn toveren. Kom dus dansen en sjansen op jouw stiekeme favorieten en de leukste Guilty Pleasure, en trek daarna voldaan het land in voor de kerstverplichtingen! Tot vrijdag 23 december!

 
Facebook & Twitter

Naast onze website is Quiz'm ook actief op het digitale web via Twitter en Facebook. Je kunt ons volgen via @Quizmmuziekquiz. We zullen jullie daar blijven voorzien van leuke vragen, weetjes en nieuwtjes, dan hoeven jullie niet te wachten tot de volgende Quiz'm in Mezz, Gebouw-T of PopEi. Op Facebook zijn we al langer actief via Facebook.com/Quizmmuziekquiz en hebben velen ons al gevonden. Daar zullen we na afloop van een quiz alle foto's plaatsen, maar ook starten we leuke polls, posten we grappige filmpjes en muzikale nieuwtjes die we met jullie willen delen!

 

Aangezien Facebook bezig was profielpagina's van bedrijven te verwijderen, hebben we een fanpage opgezet. Er is wat onduidelijkheid geweest, omdat we onze profielpagina om konden zetten in een fanpage en op die manier al onze vrienden digitaal konden behouden, helaas is die toch verwijderd, dus de enige echte Quiz'm fanpage is Facebook.com/Quizmmuziekquiz. Klik dus op de link en vervolgens op "Vind ik Leuk" en je bent fan en blijft op de hoogte!

Quizm facebookQuiz'm Twitter

 
Singlesquiz Try-out

Quiz’m, de singlesquiz!

Quiz’m ken je wellicht van de goedbezochte laagdrempelige muziekquiz in poppodia Mezz, Gebouw-T en Popei. Peter en Sabbas gaan een nieuw concept uittesten; een quiz voor singles, vrijgezellen dus! De try-out gaat plaatsvinden op 18 april 2011 vanaf 19:30 in het clubgedeelte van ‘Binnen’, op de moutzolder van dit fantastische pand met een fraai uitzicht over de daken van Breda. Kijk op www.binnenbreda.nl voor meer informatie over Binnen.

 

Wat gaat er gebeuren?

Het wordt een gezellige avond voor  singles tussen de 25 en 40 jaar die in een goede sfeer met én tegen elkaar gaan quizzen. Dit keer zijn het niet alleen muziekvragen, maar zullen ook allerlei andere vragen de revue passeren. Na het nuttigen van een welkomstdrankje ga je in teams van 6 personen  de strijd aan met elkaar. Per ronde kom je met andere deelnemers in een team te zitten. Aan het eind van de avond telt jouw persoonlijke score die je met je verschillende teams bijeen gesprokkeld hebt.  Er zijn wat symbolische prijzen te winnen, uiteindelijk gaat het om de eer en vooral om het plezier.

 

Na afloop is er voldoende gelegenheid om met de andere deelnemers gezellig na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.  De singlesquiz is géén dating evenement. Het is echter wel zo dat alle deelnemers single zijn, dus een prima gelegenheid om mensen te ontmoeten die in dezelfde levensfase zitten.

 

Inschrijven en Kosten?

De kosten van deze try-out zijn € 10,00. Voor dat geld krijg je een welkomstdrankje, een hapje en de kans op een leuke avond! Het bedrag verrekenen we op de avond zelf. Inschrijven doe je door je aan te melden via www.quizm.nl, menuitem aanmelden. Je krijgt dan binnen 48 uur een bevestigingsmail met nadere gegevens.

logo_binnenfoto_zolder_binnen

 
Quiz'm 4 Serious Request

 

De 3FM Serious Request editie van 2010 voert actie voor de stille slachtoffers van aids, de kinderen die hun ouders hebben verloren aan deze ziekte. Wij hebben op de website van Serious Request een actie aangemaakt (Quiz'm 4 Serious Request) om geld in te zamelen onder alle deelnemers en naast een donatie via de website bieden wij maandagavond 20 decemnber tijdens de uitverkochte Quiz'Mas - De sfeervolle Kersteditie van Quiz'm - alle teams de gelegenheid een donatie te doen. Uiteraard hebben wij al het goede voorbeeld gegeven! Er ligt voor alle teams een klein verrassingspakket klaar, samengesteld door Velvet Music Breda en Mezz! Het team met de hoogste donatie nodigen wij uit om voor een volgende quiz samen met ons een ronde te maken of een thema-invulling aan een Quiz’m evenement te geven! Leuke ideeën? Geef dan gul!

 

 

 
Meer artikelen...