Quiz'm agenda

No current events.

Random Pics....

quizm140211_027.jpg
  
Scores september Mezz & Breda Barst

Een goed begin is het halve werk, precies wat wij dachten! Twee edities van Quiz'm in één week om de start van het derde seizoen in te luiden, beide in Breda! Op maandag 12 september gaven we het startschot in Mezz Breda. Een mooie opkomst van 53 teams zorgden voor een leuke avond met een bekende winnaar. Back 2 Zero ging er namelijk wederom met de hoofdprijs vandoor, zij toonde zich sympathiek en stonden hun concertkaarten af aan een ander team. De scores zijn hier terug te vinden.

 

Op zondag 18 september vond Quiz'm voor de tweede keer plaats op het Breda Barst festival. In verband met de mogelijke regenval werd de quiz verplaatst naar binnen, met een gezellige en overvolle Spaanse Kraag tot gevolg! Team Carry Slayer kwam als winnaar uit de bus, mede dankzij een memorabele Air Guitar sessie dat hen de nodige bonuspunten opleverden. Eervolle vermelding is voor Team MoMa, wat als eerste het podium beklom voor de Air Guitar Contest! Check de scores hier.

 

De foto's van beide edities van Quiz'm zijn te vinden op onze fanpage; www.facebook.com/quizmmuziekquiz en hier op de website. De volgende editie in Mezz is op 31 oktober, opgeven is al mogelijk!

 

Foto MezzQuiz'm Breda Barst